Henry's Groep

De Henry's groep houdt zich bezig met gastvrijheid, in de ruimste zin van het woord. Daar wordt inhoud aan gegeven door het exploiteren van diverse horeca locaties, en door het uitvoeren van catering opdrachten op locatie. Daarnaast verzorgt de Henrys groep trainingen en workshops, met gastgerichtheid als belangrijk thema. Ook houden we ons bezig met het inzetten en begeleiden van medewerkers, die deze gastgerichtheid meenemen naar de locatie waar zij op dat moment aan het werk zijn.
 

Over de Henry's Groep

De Henry's groep bestaat sinds 2011 en is voortgekomen uit de samenwerking tussen Peter Visser en Walter van Westbroek.
Peter heeft jarenlang zaken als Henry's Grand Cafe en restaurant Steak geexploiteerd, terwijl Walter een marketing achtergrond heeft.

Sinds de start van de onderneming is de Henry's groep diverse samenwerkingsverbanden aangegaan, met o.a. cultuur en sport gedreven instellingen. Dit soort samenwerkingsverbanden worden in de toekomst verder uitgebreid, conform de missie van het bedrijf.

De Henry's groep is een dynamisch bedrijf, dat meebeweegt met de maatschappelijke ontwikkelingen en wensen, waarbij de gast centraal blijft staan in alles wat er ondernomen wordt.